Η Εταιρεία

Η επιχείρηση Ροïνιώτης All About Wood ξεκίνησε το 1971 και συνεχίζει μέχρι σήμερα διευρύνοντας την κατασκευαστική της γκάμα σε ότι αφορά το ξύλο και βρίσκοντας νέα πρωτοποριακά υλικα και σχέδια. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στον πελάτη μας έπιπλα που ταιριάζουν στο χώρο του και με αντοχή στον χρόνο, χρησιμοποιώντας πιστοποιημένες πρώτες ύλες . Ψάχνουμε πάντα για οτιδήποτε καινούργιο κυκλοφορεί όσον αφορα τα υλικά και τους μηχανισμούς έτσι ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες ότι πιο καινοτόμο και λειτουργικό υπάρχει στην παγκόσμια αγορά.

 • Πρώτες 'Υλες

  Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένες & οικολογικές πρώτες ύλες.

 • Μηχανισμοί

  Εγκαθιστούμε μηχανισμούς σύγχρονων προδιαγραφών.

 • Αντοχή

  Κατασκευάζουμε έπιπλα που αντέχουν στον χρόνο.

 • Εργονομία

  Εκμεταλλευόμαστε στο βέλτιστο τους διαθέσιμους χώρους εγκατάστασης των επίπλων.

 • Τεχνογνωσία

  Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εφαρμόζουμε για την κατασκευή ποιοτικών επίπλων.

 • Διαχρονικό Design

  Υιοθετούμε νέες τάσεις

Η Φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας στα έπιπλα Ροϊνιώτης είναι απλή, υιοθετούμε τον τρόπο ζωής σας και προσαρμόζουμε με λεπτότητα και κομψότητα τα έπιπλα στο σπίτι σας, χαρίζοντας λειτουργικότητα και στυλ. Η ζωή σας διευκολύνεται χάρη στην εργονομία των επίπλων που εκπληρώνουν την κάθε σας επιθυμία.
Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και ξεχωρίζουν από πολλές απόψεις. Είτε στο ύψος, είτε στο ανάστημα, ακόμη και στις συνήθειες και στις προτιμήσεις και τις τάσεις. Είναι λοιπόν αυτονόητο, ότι ο καθένας θέλει το οικιακό του περιβάλλον να το προσαρμόσει στις προσωπικές του επιθυμίες και ανάγκες. Αυτό ισχύει κυρίως για τον χώρο της κουζίνας. Ευέλικτα συστήματα επίπλωσης που προσαρμόζονται ατομικά αποτελούν την ιδανική λύση.

Το Εργαστήριο

Το εργαστήριο μας βρίσκεται δίπλα στον εκθεσιακό μας χώρο. Διαθέτουμε μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας.

Η Έκθεση

Στον εκθεσιακό χώρο που διατηρούμε ακριβώς δίπλα από το χώρο του εργαστηρίου, μπορείτε να πάρετε ιδέες από τις στημένες κουζίνες, ντουλάπες και πόρτες . Ακόμη μπορείτε να δείτε και να διαλέξετε υλικά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες και την αισθητική σας. Ο εκθεσιακός μας χώρος διαθέτει πάρκινγκ το οποίο είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω της επαρχιακής οδού Ναυπλίου – Κορίνθου.

Ιστορικό

Η δραστηριότητα μας στο χώρο του ξύλου ξεκίνησε πριν 45 χρόνια στο Ναύπλιο από τον Αναστάσιο Ροϊνιώτη με κύρια ασχολία τη δημιουργία επίπλων και εξωτερικών κουφωμάτων.

Τις τελευταίες δεκαετίες η επιχείρηση στράφηκε στο εντοιχισμένο έπιπλο “κουζίνες, ντουλάπες, πόρτες εσωτερικές” λόγω της αυξημένης ζήτησης των πελατών μας και στην ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων.

Σήμερα η διεύθυνση της επιχείρησης έχει περάσει στο γιο της οικογένειας Ροϊνιώτη Γρηγόρη, με διακριτικό τίτλο “Ροϊνιώτης-all about wood” με στόχο τη συνέχεια της βελτιστοποίησης του συνόλου των υπηρεσιών και των προϊόντων προς τον πελάτη.

Η επιχείρηση έπιπλα Ροϊνιώτης – All about wood όπως παρουσιάζεται σήμερα είναι οικογενειακή επιχείρηση.

Περιοχές εξυπηρέτησης

Πελοπόννησος & Αττική