Ο καλός σχεδιασμός καθώς και η αντοχή στα έπιπλα κουζίνας αποκτά συνεχώς πιο διεθνή χαρακτήρα. Το καινοτομικό μας πακέτο περιλαμβάνει εκτός από την εξέλιξη των υλικών και τις δημιουργικές παραλλαγές στα πορτάκια και τα κασώματα , τα αποτελέσματα της επεξεργασίας και της εργονομίας. Ένα πρωτόκολλο σχεδιασμού που βασίζεται στα προτερήματα μιας δοκιμασμένης συστηματικότητας και προσφέρει ιδανικούς τρόπους εφαρμογής. Υποδειγματική αρχιτεκτονική κουζινών συντονισμένη στον τρόπο ζωής των ανθρώπων ,στις μοναδικές προτιμήσεις, στην υγεία του ανθρώπου, στην οργανωμένη και πολυτελής καθημερινότητα της κουζίνας και στις έξυπνες δημιουργίες.


Κλασικές Κουζίνες

Κατασκευάζουμε κλασικά σχέδια κουζίνας να ταιριάζουν στο σπίτι σας!
Μοναδικός Σχεδιασμός · Ποιότητα και Αντοχή · Ελληνική Παραγωγή · Εμπειρία από το 1971.

Χαρακτηριστικά

  • Διαχρονικό design
  • Ελληνική κατασκευή
  • Ποιοτικά υλικά

Μοντέρνες κουζίνες

Κατασκευάζουμε μοντέρνες κουζίνες αρίστη ποιότητας.

Χαρακτηριστικά

  • Ποιοτική μηχανισμοί
  • Μοντέρνο design
  • Ποιοτικά υλικά


Επιλογή Πάγκου Κουζίνας


Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία πάγκων κουζίνας, οι οποίοι διακρίνονται ανάλογα με το υλικό και το χρώμα κατασκευής τους.


Εντοίχιση Ηλεκτρικών Συσκευών


Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να εντοιχίσει τις ηλεκτρικές σας συσκευές κατά την διάρκεια της τοποθέτησης των επίπλων κουζίνας. Η εντοίχιση γίνεται με βάση τα πρότυπα της κάθε ηλεκτρικής συσκευής προκειμένου να μην επηρεαστεί η απόδοση της.


Μηχανισμοί Επίπλων Κουζίνας


Οι μηχανισμοί που χρησιμοποιούμε στα έπιπλα κουζίνας είναι: α. Ανθεκτικοί προκειμένου να αντέχουν στην καθημερινή χρήση β. Πρακτικοί και έξυπνοι, ώστε να εξυπηρετούν την λειτουργικότητα των επίπλων σας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιους από τους μηχανισμούς επίπλων κουζίνας που τοποθετούμε.

Χρησιμοποιούμε μηχανισμούς  της εταιρείας Inoxa & Grass .