Ο καλός σχεδιασμός καθώς και η αντοχή στα έπιπλα κουζίνας αποκτά συνεχώς πιο διεθνή χαρακτήρα. Το καινοτομικό μας πακέτο περιλαμβάνει εκτός από την εξέλιξη των υλικών αλλά και τις δημιουργικές παραλλαγές στα πορτάκια και τα κασώματα, τα αποτελέσματα της επεξεργασίας και της εργονομίας. Ένα πρωτόκολλο σχεδιασμού που βασίζεται στα προτερήματα μιας δοκιμασμένης συστηματικότητας ώστε να προσφέρει ιδανικούς τρόπους εφαρμογής. Υποδειγματική αρχιτεκτονική κουζινών συντονισμένη στον τρόπο ζωής των ανθρώπων, στις μοναδικές προτιμήσεις, στην υγεία του ανθρώπου, στην οργανωμένη και πολυτελής καθημερινότητα της κουζίνας και στις έξυπνες δημιουργίες.


Κλασικές Κουζίνες

Εάν έχετε μεγάλο χώρο για να παίξετε, το μόνο όριο είναι η φαντασία σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε έναν εκπληκτικό σχεδιασμό κλασσικής κουζίνας με εξατομικευμένες δυνατότητες που να είναι τέλεια προσαρμοσμένες σε εσάς. Εμπλουτίστε τον παραδοσιακό σχεδιασμό με έξυπνες λύσεις αποθήκευσης, σύγχρονους μηχανισμούς και τεχνολογία του σήμερα.

Χαρακτηριστικά

  • Ελληνική κατασκευή
  • Διαχρονικό design
  • Ποιοτικά υλικά
  • Custom σχεδιασμός

Μοντέρνες κουζίνες

Κατασκευάζουμε μοντέρνες κουζίνες που ταιριάζουν απόλυτα στις τάσεις και τα trends του σήμερα.

Χαρακτηριστικά

  • Ελληνική κατασκευή
  • Μοντέρνο design
  • Ποιοτικά υλικά
  • Custom σχεδιασμός

Επιλογή Πάγκου ΚουζίναςΔιαθέτουμε μεγάλη ποικιλία πάγκων κουζίνας, οι οποίοι διακρίνονται ανάλογα με το υλικό και το χρώμα κατασκευής τους.


Εντοίχιση Ηλεκτρικών ΣυσκευώνΗ εταιρεία μας αναλαμβάνει να εντοιχίσει τις ηλεκτρικές σας συσκευές κατά την διάρκεια της τοποθέτησης των επίπλων κουζίνας. Η εντοίχιση γίνεται με βάση τα πρότυπα της κάθε ηλεκτρικής συσκευής προκειμένου να μην επηρεαστεί η απόδοση της.


Μηχανισμοί Επίπλων ΚουζίναςΟι μηχανισμοί που χρησιμοποιούμε στα έπιπλα κουζίνας είναι: α. Ανθεκτικοί προκειμένου να αντέχουν στην καθημερινή χρήση β. Πρακτικοί και έξυπνοι, ώστε να εξυπηρετούν την λειτουργικότητα των επίπλων σας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιους από τους μηχανισμούς επίπλων κουζίνας που τοποθετούμε.


Χρησιμοποιούμε μηχανισμούς  της εταιρείας Inoxa & Grass .